зустріч з директоркою дивізіону Маріо та Плезентвіль, професіоналом сфери гостинності, Людмилою Громською

17 березня відбулася змістовна зустріч з директоркою дивізіону Маріо та Плезентвіль, професіоналом сфери гостинності, Людмилою Громською, яка представила досвід метежі SALAD «Побудуй кар'єру в ресторанному бізнесі: шлях від офіціанта до управлінця». Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» змогли почути певні історичні моменти створення мережі з перших вуст, побачити можливості кар’єрного зростання, переконатися у незламних можливостях ресторанного бізнесу. Спікер відповіла на багато різноманітних питань майбутніх фахівців.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 17 березня 2021 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: он-лайн зустріч у ZOOM
Дата проведення: 17 березня 2021 р.
Кількість учасників: 14
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025