Майстер-клас із виготовлення складних колоїдних систем - готуємо морозиво!
23.06.2022 року на кафедрі хімії Житомирського деражвного університету імені Івана Франка відбувся майстер-клас із виготовлення морозива, який провела завідувач кафедри хімії Олена Анічкіна. У ході зустрічі учасникам було прояснено складну дисперсну структуру морозива, процес його утворення в домашніх умовах та наданий рецепт фантастичного морозива зі згущеним молоком. Найбільш активні учасники отримали солодкі призи. Цим мастер-класом викладачі кафедри розпочали проєкт «Веселе хімічне літо», метою якого є залучення молоді до творчої практичної діяльності, навіть у складних умовах військового часу. Долучайтеся до хіміків-експериментаторів, майстер-класи ще попереду. До перемоги!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 23 червня 2022 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Профорієнтаційні заходи
Місце проведення: Житомирський деражвний університете імені Івана Франка