Особливості слов'янської кухні

Практичне заняття, присвячене народним традиціям, наочне знайомство з особливостями слов'янської кухні, конкурс страв з попереднім описом особливостей рецептури та традицій споживання
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 16 грудня 2021 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Наші традиції
Місце проведення: ННІ філології та журналістики ЖДУ імені Івана Франка, ауд.305
Дата проведення: 16 грудня 2021 р.
Кількість учасників: 20
Відповідальні особи: Велика Аліна Михайлівна Гримашевич Галина Іванівна Дяченко Наталія Миколаївна Титаренко Валентина Миколаївна Ящук Леся Валеріївна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/valentyna.tytarenko.77/posts/927905104788822?__cft__[0]=AZXhap7McOzp8zCHIOqmR3EcZZ7Wk1meSefY9BNfyPqkbr1u7WtGXwNwejwXiNpC7mPXNgAVUuceGkGwWlYhOAs5-HAMeZeoyrrk1QQ2SdqyA9QX1BZfDuevWUJn6p1Gnec8lJ6tCPtzh0uONonXWNZT&__tn__=%2CO%2CP-R
Кафедра: Слов’янської і германської філології та перекладу

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025