Майстер-клас з сервірування, зустрічі гостей та пропозицій меню за програмою «Культура італійської кухні»

20 грудня 2021 р. у рамках співпраці з Асоціацією U.C.M. — Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів — Italy» (Фоджа, Італія) за підтримки школи італійської кухні Settima Luna проведений майстер-клас з сервірування, зустрічі гостей та пропозицій меню за програмою «Культура італійської кухні». Студенти, які хочуть відвідати Італію та пройти міжнародну виробничу ресторанну практику у наступному 2022 році вже почали працювати і знайомитися з італійською мовою та культурою. Протягом майстер-класа спілкування відбувалося італійською. Тренер курсу, Аліна, змогла представити мінімальний словничок для вивчення, традиції зустрічі гостей та особливості роботи помічником офіціанта.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 20 грудня 2021 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка, лабораторія ресторанного обслуговування
Дата проведення: 20 грудня 2021 р.
Кількість учасників: 14
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/914109862571902/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025