Користувачі
Освітні програми
Заходи
Публічна інформація
Договори
Стратегії та положення
Дипломні/курсові роботи
Вхід
Виховні заходи
2021
Основи сервірування святкового столу
Основи сервірування святкового столу
Невеличка перерва та освоєння практичних навичок сервірування столу. Студенти 1 курсу не сидять без діла! 15 хвилин на розминку! 14 грудня - на майстер-класі!
Рівень заходу:
Університетський
Дата проведення:
14 грудня 2021 р.
Категорія:
майстер-клас
Тип заходу:
Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення:
ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення:
14 грудня 2021 р.
Кількість учасників:
8
Відповідальні особи:
Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/914101552572733/
Кафедра:
Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Повідомити про помилку
Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025
Віталій Кучер
&
Володимир Чумак
Пошук
Сповіщення