Користувачі
Освітні програми
Заходи
Публічна інформація
Договори
Стратегії та положення
Вхід
Виховні заходи
2021
Основи сервірування святкового столу
Основи сервірування святкового столу
Невеличка перерва та освоєння практичних навичок сервірування столу. Студенти 1 курсу не сидять без діла! 15 хвилин на розминку! 14 грудня - на майстер-класі!
Рівень заходу:
Університетський
Дата проведення:
14 грудня 2021 р.
Категорія:
майстер-клас
Тип заходу:
Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення:
ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення:
14 грудня 2021 р.
Кількість учасників:
8
Відповідальні особи:
Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/914101552572733/
Кафедра:
Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Повідомити про помилку
Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025
Віталій Кучер
&
Володимир Чумак
Пошук
Сповіщення