Основи сервірування святкового столу

Невеличка перерва та освоєння практичних навичок сервірування столу. Студенти 1 курсу не сидять без діла! 15 хвилин на розминку! 14 грудня - на майстер-класі!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 14 грудня 2021 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення: 14 грудня 2021 р.
Кількість учасників: 8
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/914101552572733/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025