Виховні
заходи
Соціально-психологічний факультет
Кафедра Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
2021
Основи сервірування святкового столу
Основи сервірування святкового столу
Невеличка перерва та освоєння практичних навичок сервірування столу. Студенти 1 курсу не сидять без діла! 15 хвилин на розминку!
14 грудня - на майстер-класі!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 14 грудня 2021 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення: 14 грудня 2021 р.
Кількість учасників: 8
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи