Зустріч студентів щодо міжнародної виробничої ресторанної практики

07 грудня 2021 р. відбулась зустріч студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з головою асоціації U.C.M. — Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів — Italy» (Фоджа, Італія) Оленою Герасименко, яка підбила підсумки спільної роботи за минулий рік, вручила сертифікати здобувачам вищої освіти, які вже пройшли виробничу ресторанну практику в Італії, та представила проект на наступний, 2022 рік.
Рівень заходу: Всеукраїнський
Дата проведення: 07 грудня 2021 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Брендові заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення: 07 грудня 2021 р.
Кількість учасників: 28
Відповідальні особи: Клімова Інна Олександрівна Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/907211093261779/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025