Майстерня гостинності

Знайомимося зі сферою майбутньої професійної діяльності здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"на практичному занятті зі Вступу до спеціальності. Студенти першого курсу знайомились з видами посуду, сервірували столи, обговорювали тонкощі ресторанного сервісу.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 20 жовтня 2021 р.
Категорія: фахова майстерня
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Лабораторія організації ресторанного обслуговування, ЖДУ ім. І.Франка
Дата проведення: 20 жовтня 2021 р.
Кількість учасників: 6
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1400358840358151&id=100011521443912
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025