Знайомство з практикою роботи бару "Білий налив"

29 жовтня напередодні свята Halloween студенти 2-го і 3-го курсів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" ознайомилися з досвідом роботи бару «Білий налив» щодо підготовки до тематичних свят. Також керуючий закладом Валентин Лавренчук розповів про концепцію бару, особливості обслуговування гостей, технологічний процес, організацію роботи персоналу. Дуже дякуємо пану Валентину та бару «Білий налив» за теплий прийом, позитивні враження та нові знання!!!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 29 жовтня 2021 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Бар "Білий налив"
Дата проведення: 29 жовтня 2021 р.
Кількість учасників: 13
Відповідальні особи: Іваненко Валентина Олександрівна Лавренчук Валентин Олександрович
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/permalink/889796335003255/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025