Знайомство з практикою роботи кафе «Mushlya»

28 жовтня студенти 2-го і 3-го курсів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" відвідали кафе «Mushlya», де ознайомилися з концепцією закладу, специфікою його роботи, правилами прийому та обслуговування гостей, нормуванням праці офіціантів, а також технологічними особливостями приготування страв. Крім того, керуючий, Валентин Лавренчук, який також є викладачем практичних занять у студентів, на прикладі матеріально-технічної бази кафе розібрав зі студентами такі питання, як види посуду, призначення бокалів, види обладнання, розміщення столів і особливості формування меню як візитної картки закладу. А наостанок пан Валентин провів майстер-клас, як правильно вживати устриці, мідії та равликів) Студенти були приємно здивовані, адже не лише отримали нові знання, а й поласували СМАКОТОЮ, яка нагадала всім про море і відпочинок))) Було цікаво, атмосферно і НУ ДУЖЕ СМАЧНО! Дякуємо пану Валентину і кафе «Mushlya» за новий досвід і море позитивних емоцій!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 28 жовтня 2021 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: кафе «Mushlya»
Дата проведення: 28 жовтня 2021 р.
Кількість учасників: 15
Відповідальні особи: Іваненко Валентина Олександрівна Лавренчук Валентин Олександрович
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/permalink/889775578338664/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025